<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17725158\x26blogName\x3dOscars+Blogg!+%C3%85nlajn!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://oscarlindell.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://oscarlindell.blogspot.com/\x26vt\x3d-1418581293046306835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Om

Finns inte mycket vettigt att säga här...

Andras bloggar

Tyson är inte klok...
Artikel från Aftonbladet 17/11-2006



Yrke: lyxhora


Bordellägare i Hollywood: - Mike Tyson blir min första hingst

NEW YORK.
Nu vet Mike Tyson vad han ska göra i framtiden. Han tänker prostituera sig. – Alla män drömmer om att få betalt för att tillfredsställa kvinnor, säger den förre tungviktsmästaren.
Man trodde kanske att Mike Tysons karriär, och liv, nått lägsta möjliga nivå i och med den uppvisningsturné han just nu är ute på. Under den fraktas han, likt ett cirkusdjur, runt på landsbygden och boxas mot pajasartade låtsasmotståndare. Förnedring Men det gick alltså att sjunka ännu djupare ner i förnedringen. Framöver tänker den legendariske tungviktsmästaren försörja sig som prostituerad. Heidi Fleiss, den berömda ”madamen” som i början av 90-talet dömdes för att ha drivit en luxuös eskort-service i Hollywood, öppnar en inom kort en bordell för kvinnliga sexköpare i liberala delstaten Nevada. Och till den har hon alltså städslat Mike Tyson. – Jag träffade honom och sa ”du ska bli min första hingst”, berättar Fleiss för nyhetsbyrån Wenn. – Han var med på noterna. Fleiss, som spelats av ”Sopranos”-bekanta Jamie Lynn-Siegler i en film om Hollywood-skandalen, säger vidare att det inte bekymrar henne att Tyson de facto har suttit i fängelse för våldtäkt. Vad myndigheterna tycker i just den frågan återstår dock att se. Nevada tillåter visserligen prostitution i glesbefolkade ”countys”, men reglerar samtidigt verksamheten tämligen rigoröst. Mike Tyson själv tycks överlycklig över sin nya karriär. – Alla män drömmer om att få betalt för att tillfredsställa kvinnor, säger han till Wenn. Den gamle sluggern ser dock allra främst fram emot att få ställa till det för andra män. Kostnad okänd – Det finns inget män fruktar mer än att deras fruar och flickvänner ska hamna i säng med Mike Tyson, säger han och skrattar. Vad det kommer att kosta att få tumla runt med ex-världsmästaren i sänghalmen är ännu inte känt.
Per Bjurman

Ett axplock skandaler

1992: Döms till sex års fängels för våldtäkt på Desirée Washington.
1997: Biter en bit ur örat på Hollyfield i en returmatch.
1999: Fängelse för slagsmål vid trafikolycka.
2004: Knockas av mediokre engelsmannen williams.

You can leave your response or bookmark this post to del.icio.us by using the links below.
Comment | Bookmark | Go to end